Deva, se refac contractele de închiriere a parcărilor

Deva, se refac contractele de închiriere a parcărilor

DISTRIBUIȚI

Contractele de închiriere a parcărilor din 2018 nu mai sunt valabile. Închirierea locurilor de parcare arondate blocurilor de locuințe se va face în anul 2019 în baza unui nou contract de închiriere, care va fi valabil pe o perioadă de un an de zile, de la data încheierii lui. Chiria pentru parcarea respectivă se plătește pentru un an întreg, la data semnării contractului de închiriere.

Tarifele de parcare pentru anul 2019 sunt aprobate prin HCL nr.478/2018, după cum urmează:

– chiria anuală pentru parcările neacoperite: persoane fizice-107,68 lei; persoanele juridice-326,08 lei;

– chiria anuală pentru parcările acoperite cu copertină: persoane fizice-205,31 lei: persoane juridice-616,91 lei.

Locurile de parcare se pot închiria persoanelor fizice, doar la domiciliul acestora, pe baza cărții de identitate/buletin care trebuie să corespundă cu blocul din zona unde este arondată parcarea pentru care se solicită închirierea. De asemenea este necesar un act de proprietate al autoturismului sau de folosință (declarație notarială, contract de comodat/închiriere),  autovehiculul să aibă drept de circulație pe drumurile publice cu ITP-ul valabil și să fie înmatriculat în municipiul Deva.

Fiecare proprietar sau utilizator de autoturism are dreptul la închirierea unui singur loc de parcare, chiar dacă deține mai multe mașini.

Dacă solicitantul are în proprietate un loc de parcare acoperit cu copertină sau un garaj, nu mai poate solicita rezervarea unui alt loc de parcare.

Pentru a beneficia de un loc de parcare, solicitantul nu trebuie să aibă datorii la bugetul local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii