Deva. Reținuți după ce s-au luat la bătaie în parcare la...

Deva. Reținuți după ce s-au luat la bătaie în parcare la Bejan

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani şi altul de 24 de ani, ambii din municipiul Deva. Aceștia sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv de complicitate la comiterea infracțiunilor menționate (în cazul tânărului de 24 de ani.)

În seara zilei de 07.04.2019, în jurul orei  20:00, tânărul de 22 de ani l-a luat la bătaie pe un alt tânăr, de vârstă similară, cu care s-a întâlnit în apropierea parcării fostei cabane Bejan, din Deva.

În timpul comiterii faptelor, complicele în vârstă de 24 de ani a amenințat martorii prezenți în zonă, pentru a nu interveni în favoarea victimei. În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalului Judeţean din Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri – agresorul şi complicele său – au fost reţinuţi de poliţişti şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara. Aceştia urmează a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii