Deva. Primarul a avertizat: Cine nu știe să conviețuiască în blocurile noi,...

Deva. Primarul a avertizat: Cine nu știe să conviețuiască în blocurile noi, plecă înapoi în Porcărie!

DISTRIBUIȚI

Primarul Florin Nicolae Oancea a stat joi, 12 aprilie, de vorbă cu noii locatari ai blocurilor sociale din cartierul Grigorescu. Intervenția primarului și a reprezentanților primăriei a fost necesară după ce o serie de sesizări au ajuns la Primăria Deva, conform cărora nu se mai locui în cartierul Grigorescu din cauza chefurilor, scandalurilor și a deranjului pe care îl fac unii dintre noii locatari.

Beneficiarii locuințelor sociale au venit după ei cu toată familia,rude, chiar cu câini și alte animale. Copii acestor familii au ajuns să intre în curțile oamenilor, să își găsească de lucru la biserică, unde trag clopotele după cum le se năzare. Câțiva adolescenți din Porcărie vin, se zice, în vizită, și fac scandal la casa scării inclusiv la ore târzii din noapte.

Primarul i-a avertizat pe locatari că vor fi relocați înapoi în Porcărie dacă nu se pot adapta la bloc. ”Ați primit locuințe noi, aveți alt confort, trebuie să vă comportați ca atare. În cartierul Grigorescu locuiesc oameni de 20- 30 de ani, oameni care acum reclamă că este gălăgie, că sunt tot timpul chefuri, copiii cerșesc. Cine nu se poate adapta la condițiile noi, pe cuvânt de onoare, îl relocăm înapoi în Porcărie. Nu este amenințare, și nu vorbesc despre toată lumea. Dar vom face controale, vom urmări, cine nu respectă nu va fi tolerat”, a concluzionat primarul.

Locatarii blocurilor sociale au fost rugați să nu modifice structura apartamentului, să nu amplaseze mobilă pe pereți, pentru că structura pereților nu suportă mobilierul suspendat, să aștepte introducerea gazului, electricității, și în viitorul apropiat se va introduce și televiziune prin cablu.

În cartierul Grigorescu urmează construcția altor două blocuri de locuințe sociale. Dacă noii locatari nu vor fi constrânși se se comporte civilizat, lucrurile ar putea degenera, iar comunitatea ar avea de suferit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii