Deva. Au fost virați banii pentru transportul cadrelor didactice

Deva. Au fost virați banii pentru transportul cadrelor didactice

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Deva a virat astăzi, 22 mai, suma de 23.152,00 lei, reprezentând decontarea pentru luna aprilie a.c. a cheltuielilor cu naveta pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar de la unitățile de învățământ de stat din orașul nostru. Plata a fost făcută conform Legii Educației Naționale nr.1/2011.

Este vorba despre sumele solicitate de conducerea unităților de învățământ pentru un număr de 109 cadre didactice de la școli și grădinițe din municipiul Deva: Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna”, Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil”, Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria”, Colegiul Național ,,Decebal” Deva, Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor”, Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Tehnologic ,,Transilvania”, Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” și Grădinița cu Program Prelungit nr.7.

De la începutul anului 2019 și până acum, Primăria Municipiului Deva a plătit 155.593,00 lei, bani destinați transportului cadrelor didactice și personalului auxiliar care nu dispun de locuință în Deva și care fac naveta din localitatea de domiciliu la unitățile de învățământ de pe raza municipiului nostru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii