Deva. 625000 lei pentru iluminatul festiv de sărbători

Deva. 625000 lei pentru iluminatul festiv de sărbători

DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Deva a atribuit contractul pentru iluminarea festivă de sărbători, câștigător fiind Intraserv S.R.L, o firmă din Târgu Mureș. Aceasta va împodobi, conform caietului de sarcini, 13 puncte din oraș, cu 16 categorii diferite de ornamente.
Contractul de „Furnizare prin închiriere a ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă 2019-2020, inclusiv montare și demontare”, consta în asigurarea închirierii decorațiunilor de iluminat festiv prin care se urmărește să se realizeze un iluminat modern, respectiv realizarea unui cadru festiv de desfașurare a evenimentelor dedicate Sărbatorilor de iarna 2019-2020 în Municipiul Deva, la prețul de 625.000 lei.

Pe fațada primăriei, pe rontonul central la intrarea principală pe etajul 1 se va monta un ansamblu de fulgi de zăpadă. Fulgii vor fi ornați cu furtun luminos cu

Flash, și efect de sclipire de culoare alb rece. De o parte și de cealaltă a fulgilor de zăpadă pe fațada primăriei, în dreapta va fi montat drapelul României și în stânga drapelul UE, ambele ornate cu șir luminos cu LED de culoare albastru, galben și roșu. Cele două drapele vor fi confecționate sub formă de valuri.

Un alt punct interesant va fi realizarea unui tunel luminos la intrarea în Parcul Central.

Tunelul va avea o lungime de 30 m și un diametru de 6m. Va fi confecționat din metal, sub formă de semicerc. Tunelul va fi ornat pe întreaga sa suprafață cu șiruri  luminoase cu LED de culoare alb rece în lungime de 20 m fiecare. Șirurile luminoase vor fi montate la o distanță de 10 -16 cm între rânduri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii