Deplasarea juniorilor jiulişti, plătită de părinţi

Deplasarea juniorilor jiulişti, plătită de părinţi

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, aflată sub tutela Primăriei Petroşani, pare să se confrunte cu aceleaşi probleme din trecut. Şi ce e mai rău e faptul că o generaţie de fotbalişti de valoare se va duce pe Jiu în jos, pe-un mal mlăştinos.

Că în întreaga lume fotbalul a devenit o industrie nu mai e un secret pentru nimeni. Fotbalul este ciumă pentru unii şi mumă pentru alţii. Soarta echipei de fotbal Jiul – emblema Văii şi mândria atâtor genera­ţii de jucători, cu nume grele, atât la nivel de seniori, cât şi de juniori – este la fel de dramatică. Ca în ultimii ani. Doar pălăria marca „Primăria Petroşani” pe care o poartă pare să-i reunească pe jucători sub un „brand” care nu prea ajută. De exemplu, juniorii A1, campioni judeţeni, s-au deplasat la meciuri tot pe banii părinţilor. S-a pus mână de la mână să se plătească toate cele necesare. Mai mult decât atât, jucătorii, mulţi dintre ei absolvenţi de licee, şi-au anunţat intenţia de a pleca în alte oraşe. Poate să-i oprească cineva?
Până una alta, primul meci din etapa de zonă a turneului zonal de juniori A1, rezervat juniorilor născuţi între 1996 – 1999, de la la Tărlungeni (Braşov), a adus o frumoasă victorie jiuliştilor pregătiţi de Cosmin Kanduth. Aceştia au spulberat cu 3-0 pe AFC Odorheiu Secuiesc. Vom reveni cu amănunte.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii