Decorul dezolant al Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”/ Vasilescu, când te apuci...

Decorul dezolant al Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”/ Vasilescu, când te apuci de jumulit? Când informezi poporul cum, cât și cui ai marcat miliardele la jubileul teatrului?

DISTRIBUIȚI

Înainte să numere banii grei pe care-i încasează ca vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu a contabilizat salariile consistente de prefect. Iar înainte de asta, cu o mică escală pe la Primăria Lupeni în vederea dobândirii calității de funcționar public (obligatorie pentru ocuparea fotoliului de prefect), Vasilescu s-a ocupat cu negoțul de mobile. 

Nimic dezonorant în a vinde mobilă. Râsul începe când partidul (în speță Partidul Social Democrat), sătul de simulările publice ale lui Vasilescu, de joaca „de-a demisia” a Vasilescului, îl îndestulează pe acesta, printre altele, cu Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”. Adică, în calitatea sa de vicepreședinte al CJH, Vasilescu răspunde de activitatea Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”. Răspunde teoretic, căci, în urmă cu două luni, când l-am rugat să dea socoteală poporului de modul de cheltuire a purcoiului de bani la jubileul teatrului, Vasilescu a tăcut mâlc. Și tace în continuare. Și el, dar și Bobora. Care este mai deștept decât Vasilescu, că doar de aceea e șeful lui, dar care nici el nu ne răspunde cum s-au cheltuit banii. „Ziarul Văii Jiului” îi va aminti în continuare lui Vasilescu că este de datoria lui să informeze opinia publică despre modul de cheltuire a banului public, că doar CJH nu i-a acordat această responsabilitate doar ca să fie la încasare. Iar deșteptul de Bobora trebuie să-l ia la întrebări pe Vasilescu de ce dosește răspunsul.
Cu siguranță, Sorin Vasilescu când o arde prin Valea Jiului, arde gazul public. Pentru a fi util societății, Sorin Vasilescu ar trebui să-și suflece mâne­cile, să-și protejeze chelia cu o șapcă roșie (să fie atent ca să nu fie inscripționat „M…E PSD”) și să se apuce de lucru. Deocamdată în exteriorul Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”. Aici decorul arată jalnic. Deci, de lucru ar fi….
Nu știm care sunt sfătuitorii lui Bobora, oamenii de taină, dar în ches­tiunea teatrului sunt ridicoli. Căci PSD a pus cu sânge rece responsa­bil al unei instituții de cultură importante pe un băiat de la dormeze, canapele și recamiere. Culmea e că printre cei aleși la județ, PSD are cel puțin un om care știe cu ce se mănâncă dumneaei cultura…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii