De ieri, / Petroșaniul are buget local

De ieri, / Petroșaniul are buget local

DISTRIBUIȚI

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Petroșani de luni, 15 aprilie, s-a aflat un singur punct, unul vital pentru comunitatea locală: aprobarea bugetului local pe anul 2019.

O țară întreagă a trebuit să suporte ifosele politicianiste ale președintelui țării, care, deși știa că nu are vreo șansă, a plimbat bugetul de la Ana la Caiafa. Rușinică, domnul președinte! Astfel, cu o întârziere… prezidențială, de luni Petroșaniul are buget local.
Miercuri, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a promis că va povesti puțin presei ce și cum e cu acest buget, pe care primarul Petroșaniului îl consideră anul acesta „mulțumitor”. Sau, oricum, mult mai bun decât cel de anul trecut.
Până atunci să vedem ce a declarat pentru ZVJ primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, după aprobarea în unanimitatea bugetului local: „E un buget axat pe funcționare a aparatului primăriei și pe câteva investiții de care Petroșaniul are nevoie. În mare și așa foarte rapid vă spun despre ce investiții va fi vorba: asfaltări de străzi, finalizarea celor două grădinițe (de la I.G. Duca și de la Școala Gimnazială nr. 2), îmbrăcarea a două terenuri de sport cu covor sintetic, amenajarea a șase locuri de joacă pentru copii, finalizarea lucrărilor ce ne revin la muzeu, finalizarea licitațiilor pentru anveloparea blocurilor propuse, noi parcări și amenajări de parcări în mai multe cartiere din oraș, printre care Aeroport, Petroșani Nord și zona centrală și altele care acum probabil îmi scapă. În principiu, sunt mulțumit de bugetul de anul acesta, dar să vedem și încasările, mai ales acel IVG de 60%. Abia după aceea putem vorbi cu adevărat dacă suntem mulțumiți sau nu. Va fi un an la fel de greu ca și cel care a trecut, sunt conștient de asta, dar vom încerca să facem față cum am făcut și până acum, astfel încât cetățenii noștri să se poată bucura de un oraș frumos, plăcut, civilizat, așa cum îi stă bine unui oraș de munte situat într-un cadru natural de excepție”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii