Daniela Pârvu scoasă în sfârșit la înaintare, pentru a da explicații de...

Daniela Pârvu scoasă în sfârșit la înaintare, pentru a da explicații de ce Deva a accesat 0 euro în acest program de finanțare

DISTRIBUIȚI

Joi, primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea a ținut o conferință de presă alături de viceprimarul Ovidiu Moș, împreună cu Daniela Pârvu, Directorul executiv al Direcției Dezvoltare și Elena Stelczner, Șef serviciu Programe Dezvoltare.

Daniela Pârvu a fost în sfârșit scoasă la înaintare pentru a explica  stadiul derulării proiectelor finanțate din fonduri europene. Având în vedere că până acum s-au accesat ZERO euro în acest program de finanțare, ar fi fost cazul să fie întrebată de sănătate. În apărarea incompetenței departamentului a venit cu scuze privind birocrația, ghidurile de accesare, greutatea cu care se face accesarea. Am fi crezut-o dacă nu ar fi fost deja semnate contracte de finanțare în județ, în localități cu un aparat executiv mai slab decât al Devei.

Danieal Pârvu a fost scoasă la mal tot de primarul Nicolae-Florin Oancea, care a spus cumva că ce a fost a fost, dar de acum trebuie să mai facă cineva și treabă. Sunt 12 proiecte aflate doar în stadii de pre contractare și pregătire ADR Vest, prin care se pot accesa fonduri europene, Cetatea Devei, fiind din nou prioritară. Primarul vrea să facă din Deva o destinație turistică, și vrea să pună în valoare incinta I a cetății, în plus baza cetății să se transforme într-o zonă de agrement, interesantă pentru turiști.

Primarul vrea să umble și la organigrama acestui departament al Cetății. La Hunedoara sunt 19 angajați care își fac treaba cu succes, și încasează bani mai mulți decât încasează Cetatea Deva care are 33 de angajați. Noua organigramă, mai aerisită, va fi stabilită de actualul primar împreună cu viceprimarul și alți responsabili din primărie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii