Dan Voicu tună și fulgeră: „Mă confrunt cu probleme de disciplină și de...

Dan Voicu tună și fulgeră: „Mă confrunt cu probleme de disciplină și de atitudine”

DISTRIBUIȚI

Înfrângerea suferită în etapa trecută de Hercules Lupeni, pe teren propriu, a umplut paharul pentru antrenorul Dan Voicu.

2 x roșu pentru… Roșianu
Voicu nu s-a sfiit să vorbească despre problemele de comportament pe care jucătorii săi le au. În meciul cu Gloria Geoagiu, doi jucători de la Hercules și unul de la Geoagiu au văzut cartonașul roșu în ultimele minute de joc, când s-au încăierat.
„Este inadmisibil așa ceva. Frații Roșianu au fost eliminați și cu siguranță vor primi câteva etape de suspendare. Nici nu mai am cuvinte. Jucătorii mei au probleme cu disciplina și cu atitudinea. După ce că nu vin la antrenamente în timpul săptămânii, nici nu respectă tacticile de joc. Nu se respectă pe ei, nu mă respectă pe mine și nu respectă nici echipa. Să nu mai spun că doi jucători de-ai mei s-au accidentat, Ciorâia și Cișmașiu”, a spus Dan Voicu.

Cartonașele și le plătesc jucătorii
Antrenorul Dan Voicu spune că echipa are un regulament de ordine interioară în ceea ce privește carto­nașele de joc. Cele care sunt luate pentru faulturi de joc le plătește patronul, iar cele care sunt luate „pe gură”, pentru înjurături, bătăi și alte cele le plătesc jucătorii. Și cum în ultimele etape zecile de cartonașe au curs pentru trupa din Lupeni din cauza indisciplinei, se pare că jucătorii vor scoate grosul din buzunar pentru că, nu-i așa, gura bate fundul și te mai lasă și lefter.

Iar probleme de efectiv
Pe Dan Voicu îl lasă inima, pentru că doi jucători au fost eliminați în meciul cu Gloria Geoagiu, frații Roșianu, Adrian și Ion, alți doi s-au accidentat, iar căpitanul are deja patru galbene. Voicu spune că pentru partida cu Universitatea Petroșani este într-un picior: „Dacă până acum am improvizat, am luat, am făcut, chiar nu văd cu cine voi juca la Universitatea Petroșani. Îmi lipsesc șase jucători. Va fi greu”.

Campionul ratărilor
Petre Băcăran, golgheterul echipei din ediția trecută, a reușit să-l exaspereze pe antrenorul Dan Voicu cu ratările: „Ratează băiatul ăsta de nu am văzut așa cea. Ce vreți să vă spun, că și în meciul cu Geoagiu am avut patru ocazii rarisime?! Geoagiu a scăpat de două ori spre poarta noastră și ne-a taxat. Băcăran este campionul ratărilor în acest sezon”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii