Dan Voicu / A preluat CSM Mihai Viteazu Vulcan

Dan Voicu / A preluat CSM Mihai Viteazu Vulcan

DISTRIBUIȚI

De miercuri revenirea tehnicianului Dan Voicu în fotbalul județean a devenit o certitudine. După cum „Ziarul Văii Jiului” a anticipat, Dan Voicu a preluat banca tehnică a echipei din Liga a IV-a CSM Vulcan.

Obiectivul – primul loc
Antrenorul a declarat că miercuri echipa se va reuni la baza din Vulcan, iar obiectivul rămâne clar: primul loc. Revenirea lui Dan Voicu în fotbal este cu siguranță un câștig pentru fotbalul mic. Care are nevoie de antrenori bătăioși precum cel care a câștigat cu Universitatea Petroșani și Hercules Lupeni titlul de campion județean. Revenirea la marea sa iubire, CSM Vulcan, este mai mult decât o ambiție personală pentru că, spune antrenorul, cele mai frumoase amintiri le-a trăit aici. Cunoscut ca un „vânător” de performanță, Dan Voicu le-a transmis suporterilor acestei echipe: „Evident obiectivul nostru este primul loc. De aceea am venit aici să fac lucruri frumoase”.
CSM Vulcan a terminat prima parte a campionatului pe locul patru la patru puncte de ocupanta primului loc, Gloria Geoagiu.

Se fac transferuri
Tehnicianul a anunțat că are nevoie de întăriri la Vulcan, unde în mare parte lucrează cu jucătorii pe care i-a avut și la Lupeni. Mai mult decât atât, l-ar putea urma pe antrenor și Marian Filip, care în turul de campionat a activat pentru fosta campioană Inter Petrila.
Dan Voicu a anunțat că, pentru a ataca un obiectiv precis, are nevoie de întăriri. Trebuie precizat că în returul de campionat, care va debuta la 17 martie, Dan Voicu nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Farcaș și Belei. Aceștia au fost suspendați de către AJF Hunedoara, fiind excluși un an de zile pentru că au bruscat un arbitru la partida de campionat cu Gloria Geoagiu. Atunci jucătorii vulcăneni s-au considerat nedreptățiți de arbitrajul de care au avut parte și au acționat în afara regulamentului sportiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii