Dan Vasilică a povestit pentru ZVJ / Cum a eliminat-o pe Dinamo

Dan Vasilică a povestit pentru ZVJ / Cum a eliminat-o pe Dinamo

DISTRIBUIȚI

Fostul antrenor al Şirinesei, actuala ACS Energeticianul, Dan Vasilică, a pus umărul la eliminarea echipei Dinamo din Cupa României.

De altfel, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, unde Dan Vasilică este antrenor secund, a scos-o din cursă şi pe ACS Energeticianul.
Dan Vasilică, antrenorul care la un moment dat a fost la un pas  de reveni la Petroşani, ne-a dezvăluit unul dintre secretele care au stat la victoria fantastică trupei sale. „Copiii care i-au însoţit pe jucătorii noştri la intrarea pe teren au avut câte un bilet cu un mesaj motivaţional pe care l-au arătat fiecărui jucător, iar mai apoi biletele au fost lăsate în vestiar. La pauza meciului jucătorii au putut vedea astfel mesajele motivaţionale care i-a ajutat forate mult”, a  dezvăluit Dan Vasilică.
Pe bilete erau trecute mesaje de genul: „Am încredere în tine”!, „O să câştigi”! sau „Eşti un campion!”
Dinamo a fost eliminată de Csikszereda din Cupa României, cu scorul de 9-8 la loviturile de departajare, după un meci de-a dreptul nebun. „Câinii” au fost conduşi cu 2-0, au egalat prin Nistor şi au trimis partida în prelungiri, dar formaţia din Liga 3 a avut puterea să împingă jocul la penalty-uri.
La ultima serie a jucătorilor de câmp, Delorge a ratat ultimul de la Dinamo şi a calificat-o pe Csikszereda Miercurea Ciuc în sferturi. Gazdele au declanşat o adevărată petrecere pe gazon, dar arbitrul Andrei Antonie a întors faza şi a făcut semn că penalty-ul va fi repetat. Portarul Bordas „furase startul”, iar centralul a fost nevoit să ceară repetarea loviturii de pedeapsă. Până ca Delorge să repete lovitura de la 11 metri, centralul Andrei Antonie l-a eliminat pe Eder Gonzalez de la gazde, pentru proteste vehemente.
Delorge s-a aşezat din nou la punctul cu var, a bătut la fel de slab, iar Bordas a respins şi Csikszereda şi-a asigurat prezenţa în sferturi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii