Dacian Ciodaru: „Noi suntem acel suflu nou din politică!”

Dacian Ciodaru: „Noi suntem acel suflu nou din politică!”

DISTRIBUIȚI

de Gheorghe OLTEANU

Prezent la conferința de presă organizată la Vulcan de către conducerea județeană a Partidului ProRomânia, Dacian Ciodaru, desemnat candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a lămurit, la solicitarea expresă a ZVJ, modul în care dumnealui vede soluționarea unor probleme existente în spațiul hunedorean.

Ca și ceilați
tineri din ProRomânia, și dumnealui se arată interesat de un alt mod de a face politică. Unda verde în acest sens a fost dată chiar de către conducerea centrală a partidului în mesajul de la București prin care tinerii sunt îndemnați să-și intre în drepturi. De aceea, la rândul său, el îi cere electoratului să-i voteze pe tineri.
„Ei sunt garanția viitorului acestui județ, este rândul ca încrederea să ne fie dată nouă”, a accentuat Dacian Ciodaru.

Dacă va ajunge
în vârful instituției care asigură administrarea întregului județ, candidatul ProRomânia a promis că, printre altele, va avea ca temă de lucru motivele care au condus la depopularea județului și „corelarea serviciilor pentru ceea ce dorește populația”. I-a criticat pe politicienii care-și dau cu părerea, în fel și chip, în ceea ce privește tot ce ține de Corona Virus și de epidemia provocată de acesta. „Eu nu o să fac asta, atâta timp cât avem specialiști în domeniu, a explicat Dacian Ciodaru, și așa ar trebui să facă toți politicienii. Este cazul să înceteze politica făcută după ureche, iar 2020 să fie anul în care se va petrece asta. Noi suntem acel suflu nou din politică”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii