Dacian Ciodaru candidează din partea Pro România pentru șefia Consiliului Județean...

Dacian Ciodaru candidează din partea Pro România pentru șefia Consiliului Județean Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Pro România filiala Hunedoara strânge rândurile pentru a se prezenta decent la alegerile locale și județene. Nu este ușor să se organizeze, având în vedere că vorbim despre un partid tânăr, lansat național în 2017, dar care abia anul trecut a început să se coaguleze la nivel județean. Când spui Pro România filiala Hunedoara realizezi că nu poți identifica cu ușurință câteva personaje politice, ceea ce este dezavantajos într-un an al alegerilor locale. Zilele acestea Pro România filiala Hunedoara a încercat să își popularizeze candidații la alegerile locale și județene. O candidatură clară este aceea a lui Dacian Ciodaru, fost lider al Tineretului PSD, care va încerca să câștige votul hunedorenilor pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Alături de Emil Rișteiu, coordonatorul PRO România-Filiala Județeană Hunedoara, și de alți reperentanți din județ, Dacian Ciodaru și-a exprimat dorința de a ajunge la șefia Consiliului Județean Hunedoara, și de a rupe lungul șir de ani de guvernare alternativ, PSD sau PNL.

Dacian Ciodaru este fost consilier județean PSD, cu o experiență de 11 ani în politică și 12 în administrație. Acesta își dorește, dacă ajunge la conducerea CJ Hunedoara, să continue una dintre propunerile cu care a venit și din postura de consilier județean, aceea de a crea un organism special la nivelul județului prin care să ajute atât mediul public cât și cel privat să atragă finanțările guvernamentale și europene, astfel încât Hunedoara să se poată dezvolta uzând de toate resursele posibile.

De asemenea, Dacian Ciodaru  menționat că în cadrul organizației județene toți actorii politici sunt chemați în permanență să participe la deciziile partidului. Toți membrii partidului sunt chemați să își exprime susținerea sau dezacordul față de candidații ce vor fi stabiliți pentru diferitele candidaturi, iar candidatura pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara a fost susținută de majoritatea membrilor partidului.

Pro România își propune un scor de 10 la sută pentru alegerile județene, și cel puțin 4 consilieri în consiliul județean.

Alte nume familiare sunt  Dorin Gligor, Răzvan Mareș, care au format alături de Dacian Ciodaru și echipele din Valea Jiului. S-au format nuclee Pro România la Vulcan,  Petroșani, Petrila, Lupeni și Aninoasa. La Vulcan personajul central este Marian Coltescu, La Petroșani persoanele de referință sunt Mariana Ghioc,  Nicolae Ivănuș, și Toma.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii