Dacă tot îl copiați, / De ce l-aţi alungat pe Jurca?

Dacă tot îl copiați, / De ce l-aţi alungat pe Jurca?

DISTRIBUIȚI

Am trăit să o vedem și pe asta. Băieții de băieți de la Sindicatul „Muntele” s-au prins, în sfârșit, că cel mai deștept sindicalist din minerit e Adrian Jurca, de la „Noroc bun”.

După ce s-au bătut cu pumnii în buci că ei vor insolvență, că doar asta salvează de la moarte mineri­tul, văzând că metoda lui Jurca de a contesta insolvența a dat rezultate ortacii mai bifând doi ani în câmpul muncii la CEH doar datorită intervenției lui Adrian Jurca, oamenii Sindicatului „Muntele” l-au imitat și ei pe Jurca.
În mod firesc, pentru cei doi ani în care și ei, băiețașii de la Sindicatul „Muntele”, unii dintre ei cu ambele picioare în… pensie, au încasat, ar trebui să-i pupe mâna lui Jurca. Care într-o postare pe FB a spus: „Dă-i minerului mintea de pe urmă!/ Insolvenţa #CEH are termen pe 29 noiembrie 2018 la Curtea de Apel Alba Iulia. Sindicatul Muntele a făcut cerere de intervenţie. Hai că e bine, după ce m-aţi înjurat pe mine 2, 7 ani şi strigaţi pe scările Tribunalului Hunedoara că vreţi insolvenţă. Dar vă iert dacă faceţi ceva pentru oameni”. Cam moale reacția lui Jurca. Cam împăciuitoristă… Vom reveni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii