Cupa Masibo, ediţia a IX-a / Regal de karate la Baru

Cupa Masibo, ediţia a IX-a / Regal de karate la Baru

DISTRIBUIȚI

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de karate „Cupa Masibo” este programată pe 17 februarie şi va fi una cu participare internațională. Se anunță un număr record de sportivi: 650. Invitaţii de peste hotare sunt din Republica Moldova şi din Ucraina. Sala de sport din comuna Baru va fi din nou neîncăpătoare pentru o astfel de întrecere.

Organizatorul competiției este CSM Jiul Petroşani, în parteneriat cu Federaţia Română de Karate, Primăria Baru şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara. Scopul concursului este cel de verificare a nivelului de pregătire a sportivilor pentru participarea la competiţiile naţionale şi internaţionale care sunt programate în luna martie şi aprilie.
Astfel, concursul propriu zis va începe sâmbătă, 17 februarie, de la ora 9:00, după verificarea documentelor şi a greutăţii sportivilor şi după şedinţa tehnică cu antrenorii şi arbitrii. Atunci sunt programate probele eliminatorii şi finalele la traseu, joc tehnic, kata individual şi echipe.
Deschiderea oficială a competiţiei este programată la ora 12:00 cu participarea unor reprezentanţi ai instituţiilor judeţene şi ai FR Karate, după care competiţia va continua cu probele eliminatorii şi finale kumite individual şi kumite echipe. Organizatorii vor acorda diplome şi medalii pentru sportivii clasaţi pe primele trei locuri (două poziţii pentru locul 3), iar la probele individuale se acordă şi o cupă.
Clasamentul pe cluburi participante se va alcătui după următoarele criterii: 3 puncte/medalie aur, 2 puncte/medalie argint, 1 punct/medalie bronz, iar antrenorii de la cluburile clasate pe locurile I, II şi III primesc premii în echipamente sportive.

Alt concurs la Baru
Comuna Baru este cunoscută pentru frumusețea locurilor sale, dar și pentru implicarea primăriei în tot felul de competiții sportive, pentru oamenii primitori și calzi, păstrători ai tradiției locurilor. Astfel, pe 14 iulie, la Baru va avea loc un alt concurs sportiv. Primăria va colabora cu Asociația „San Montan” Petrila la ediția cu numărul cinci a concursului de alergare montană și duatlon – alergare, DUATLON BARU MARE.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii