Cum se deosebesc pariorii profesioniști de amatori?

Cum se deosebesc pariorii profesioniști de amatori?

DISTRIBUIȚI

Cotele, bonusurile la pariuri, pariurile individuale, gestionarea banilor și setarea unor obiective realiste reprezintă câteva dintre aspectele la care percepția unor parior profesionist diferă față de cea a unui amator. Există mulți pariori care au câțiva ani buni în spate în această branșă, însă aceștia nu cunosc câteva dintre aspectele principale care îi separă pe cei obișnuiți de cei răsăriți. Vom vorbi în continuare despre lucrurile care fac cu adevărat diferența.

Pariorul profesionist știe cum să-ști stabilească obiective realiste. Se poate observa cu ochiul liber că majoritatea pariorilor sper să dea lovitura bazându-se în mare parte pe noroc, în special dacă este să ne luăm după felul în care pariază. La modă sunt biletele cu multe pronosticuri și cu cote, care mai de care mai spectaculoase. Nu știm sigur dacă acesta este efectiv rezultatul lăcomiei sau pur și simplu o tendință pe care pariorii au preluat-o văzând acele bilete cu câștiguri senzaționale pe site-urile de sport din România. Cert este că profesioniștii știu să se mulțumească cu un profit mediu de aproximativ 5% obținut la rulajul bugetului deținut, întrucât știu că pariurile individuale reprezintă cea mai avantajoasă formă de a paria.

Pariorul de top știe cât de important este să aibă conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online. Cine nu are cont la pariuri online, să-și facă! Această zicală ar trebui să circule din ce în ce mai des în rândul pariorilor care nu au luat încă contact cu pariurile pe internet. Pariurile online le oferă prilejul jucătorilor de a nu mai plăti taxe la plasarea biletelor și totodată le oferă acces la o piață bogată cu cote extrem de mari. Având conturi la mai mulți operatori de top, pariorii pot miza de fiecare dată acolo unde găsesc cea mai avantajoasă ofertă. În plus, cei care pariază online pot revendica numeroase promoții care îi pot ajuta să-și rotunjească veniturile. Toate informațiile necesare le găsim în acest site dedicat bonusurilor fără depunere la pariuri online.

Pariorul iscusit își pune baza în managementul banilor. Un parior iscusit nu se lasă influențat de ghinion și nu se lasă tulburat sufletește de ghinion sau de neșansă atunci când pierde, ci rămâne concentrat la obiectivul său pe termen lung. Majoritatea pariorilor profesioniști joacă o miză fixă din banca lor inițială (1%-2%) pe fiecare bilet, iar acest lucru le permite ca după un eșantion mare de rezultate, norocul și ghinionul să se anuleze reciproc și să nu dicteze rezultatele lor. În acest mod, calitatea predicțiilor este cea care face diferența și nu norocul.

Pariorul experimentat nu se lasă păcălit de vești, ci analizează fiecare partidă în detaliu. Haideți să ne gândim la o situația des întâlnită. Să zicem că Juventus are meci cu Roma, iar dacă Cristiano Rolando se accidentează în ziua meciului, cota pentru victoria oaspeților se va micșora substanțial, asta pentru că multă lume va crede că șansele de victorie ale torinezilor au scăzut mult și vor paria X2 sau chiar 2 solist. Totuși, în realitatea, oare nu are Juventus un lot extrem de valoros încât să-l poată înlocui pe Cristiano în acest meci? Oare nu va fi înlocuitorul lui Ronaldo extrem de motivat să-și dovedească calitățile în fața colegilor și a suporterilor, fie că acesta se va numi Filippo Bernardeschi sau Douglas Costa? Da, pariorii mai puțin înzestrați cântăresc deseori greșit informațiile pe care le culeg și nu reușesc să le pună în balanță așa cum ar trebui, chiar dacă poate își petrec ore bune pentru a culege date relevante.

Dacă vrei să ai mai multe șanse ca într-o bună zi să devii un parior iscusit, nu ai decât să urmărești avancronicile și analizele altor pariori care au rezultate și să furi meserie de unde poți. Totodată, documentează-te și asigură-te că ai o bază teoretică bună înainte de a te apuca de joc. Vă doresc să aveți numai verde pe bilete!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii