Cum s-a jucat Condescu cu preţul biletelor și cum l-a atacat pe...

Cum s-a jucat Condescu cu preţul biletelor și cum l-a atacat pe finanţatorul Energeticianului

DISTRIBUIȚI

A prins energie! • Pandurii a câştigat derby-ul orgoliilor cu Energeticianul • Condescu l-a ironizat pe arbitru • A motivat dublarea preţului biletelor: „Și eu am plătit la Petroșani tot 20 de lei”.

Meciul disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu a fost unul al orgoliilor, atât la nivelul celor două conduceri administrative, cât şi pe teren, între jucători. Șase dintre actualii componenţi de la echipa mutată la Petroşani au evoluat în trecut la Târgu Jiu. În ultimii doi ani s-a tot vorbit despre un „război” de la distanţă, între Condescu şi Sarcină, în privinţa intrării în posesia spaţiilor comerciale de la nou Stadion Municipal din Târgu Jiu.

Finanțatorul Energeticianului, Nicolae Sarcină, a făcut dovada că a plătit, atât el, cât şi preşedintele de la ACS Energeticianul, Alin Zgripcea, biletul de intrare la meci. Acesta a costat, de data aceasta, 20 lei, dublu faţă de jocurile anterioare ale echipei Pandurii.
Condescu şi-a motivat decizia că aceeaşi sumă a plătit-o şi el la meciurile pe care Energeticianul le-a disputat, în calitate de gazdă, la Petroşani. Dar se pare că se şi temea ca Sarcină să nu aducă autocarele ticsite de fani din Valea Jiului, ca pe vremea lui Miron Cozma. Nu s-a întâmplat însă acest lucru. În tribune au fost doar 200 de spectatori, 99 la sută fani ai echipei Pandurii.
După acest succes, primul din ultimele cinci etape, Pandurii a egalat în clasament Energeticianul, echipă care îşi are sediul social la Târgu Jiu. Totodată, victoria i-a reconfirmat scaunul antrenorului Adrian Bogoi, care se clătina. „Echipa a obţinut victoria, aşa că nu mai contează ce decizie luam”, a răspuns Condescu, când a fost întrebat dacă îl demitea pe Bogoi în cazul unui nou eşec.
Conducătorul din umbră de la Pandurii, echipa la care e, de fapt, principalul om la masa credală, Condescu, crede că golul anulat i-a ambiţionat şi mai mult pe jucătorii săi. Totodată, preşedintele Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia (U.S.M.O.), unul dintre sponsorii de la Pandurii, nu înţelege reacţia întârziată a arbitrilor.
„Cred că golul anulat i-a ambiţionat mai mult pe băieţii de la Pandurii. Prima repriză a fost una încrâncenată, fără ocazii. Niciuna dintre echipe nu a vrut să primească gol şi a jucat pragmatic. Eu nu înţeleg însă pe ce criteriu a revenit, după două minute, arbitrul asupra deciziei iniţiale, prin care vali­dase golul. Chiar şi asistentul se dusese spre mijlocul terenului. Ce să înţeleg, că a rememorat faza în minte, cu mare întârziere. Nu i-a mers varul din cap?! Eu cred că pe linia porţii mai erau şi doi fundaşi adverşi, nu doar Tudoran. Referitor la preţul dublu al biletelor, aşa e şi la Petroşani, 20 de lei. Iar domnul Sarcină nu are nicio calitate oficială la Energeticianul, aşa că era firesc să plătească bilet ca să vadă meciul, ca oricare spectator. E treaba domnului Zgripcea, dacă l-a plătit şi el. El putea să intre gratis”, a spus Condescu la finalul partidei, conform liga2.ro.
Energeticianul s-a jucat cu ocaziile în acest meci, în care a avut şi două bare, şi cu nervii oficialilor care aveau mari aşteptări de la echipă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii