”Cu viața mea apăr viața”- locul I pentru Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”...

”Cu viața mea apăr viața”- locul I pentru Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” Haţeg

DISTRIBUIȚI

Concursul, cu o tradiţie de peste 30 de ani, intitulat “Cu viaţa mea apăr viaţa” a strâns la start zeci de elevi. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Hunedoara în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean a organizat faza judeţeană a concursului rezervat elevilor de gimnaziu şi liceu.

La linia de start a competiţiei s-au aliniat 19 echipe ale şcolilor gimnaziale şi colegiilor din Deva, Hunedoara, Petroşani, Haţeg, Vețel şi Petrila.

Competiţia presupune o probă teoretică şi două probe practice. Prima probă constă în transportul asistat, pe o distanţă de 50 de metri, al unui accidentat aşezat pe o targă. Arbitrii urmăresc amplasarea victimei pe targă şi transportul acesteia, inclusiv peste un obstacol, în condiţii de siguranţă şi cu respectarea regulilor de prim ajutor medical. A doua probă implică parcurgerea unui raion cu obstacole, deplasarea realizându-se cu masca, cu vizorul obturat, pe figură. Pe parcursul traseului concurentul este coordonat de un coechipier.

La categoria licee pe locul trei s-a clasat echipa Liceului ”Dimitrie Leonida” Petroșani, locul doi a fost adjudecat de elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny„ Simeria, în timp ce pe locul întâi s-a clasat echipajul Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” Haţeg.

În competiţia elevilor de gimnaziu a treia treaptă a podiumului a fost ocupată de echipa Școlii gimnaziale Vețel, pe a doua poziţie a urcat echipa Şcolii gimnaziale Sântămăria Orlea, iar pe poziţia fruntaşă elevii Școlii Gimnaziale din Haţeg.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii