Cu etnobotanicele la colțul străzii. 65 de persoane duse la audieri după...

Cu etnobotanicele la colțul străzii. 65 de persoane duse la audieri după intervenția procurorilor DIICOT

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara au efectuat astăzi, 6 iunie, 10 percheziții lo locuințele unor tineri din Hunedoara și au dus la audieri  65 de persoane.

10 dintre acestea sunt bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive. Se pare că o parte dintre cei vizaţi, ar fi vândut stradal, în special la Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice – la preţuri de aproximativ 50 de lei/plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane.

Activităţile  de astăzi sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, ce urmează a fi expertizate.

65 de persoane (10 dintre acestea bănuite de comiterea infracțiunilor) au fost conduse la sediul Biroului Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T., în vederea audierii şi a luării unor măsuri legale. În activități au fost angrenați și jandarmi.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii