CSM Hunedoara a pierdut la Reșița

CSM Hunedoara a pierdut la Reșița

DISTRIBUIȚI

Într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga 3, seria 4 de fotbal, CSM Hunedoara a evoluat în deplasare, pe terenul celor de la CSM Școlar Reșița.

Nou–promovata hunedoreană începuse bine campionatul, iar reșițenii, văzuți ca principali favoriți la promovare înainte de debutul competiției, au avut un start modest de sezon, așa că oaspeții mergeau optimiști în Valea Domanului. Din păcate hunedorenii au înclinat steagul cu scorul de 3-1.

„Am început rău meciul, am intrat crispaţi pe teren şi astfel în minutul 11 era 2-0 pentru Reşiţa. Nu e admisibil aşa ceva, să iei două goluri în 11 minute pe neatenţii în faza de apărare, pe zona centrală. Acolo consider că s-a decis în bună măsură meciul, deşi am reuşit să revenim în joc prin golul lui Tecsi. Acesta a marcat după o acţiune individuală, cu pătrundere pe stânga şi şut din careu. Andrei Cobliș a apărat după aceea un penalty, însă am mai încasat un gol chiar înainte de pauză. Din nou a fost gol primit pe o greşeală de marcaj, Staicu a preluat dintre cei doi fundaşi centrali şi a şutat la poartă. Dacă intram cu 1–2 la pauză, poate reuşeam să revenim, deşi şi la cinci minute după pauză am avut o bună ocazie să înscriem prin Kocsis şi să venim la 2–3, dar Zimmermann a apărat. Oricum, am arătat mult mai bine în repriza a doua, şi ca aşezare în teren şi ca joc. Reşiţa a arătat că e o echipă matură, a jucat la rezultat, din minutul 80 au început chiar să tragă de timp. Dacă făceam şi noi acelaşi lucru cu Cugirul în etapa trecută, poate că acum aveam şase puncte în clasament, nu patru. Le-am spus băieţilor după meci, trebuie să ştergem cu buretele această înfrângere şi să pregătim jocul de acasă din etapa viitoare. La Hunedoara vine Avrigul, echipa de pe locul 2, care a adunat deja nouă puncte. Noi trebuie să câştigăm. Pentru noi, echipă nou-promovată, sunt foarte importante meciurile de acasă”, a spus, după meciul de la Reșița, Mircea Alic, antrenorul principal al celor de la CS Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii