Costea, / Motivat pentru fiecare gol marcat

Costea, / Motivat pentru fiecare gol marcat

DISTRIBUIȚI

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Șirineasa, a reuşit să obţină cea mai categorică victorie din acest sezon, învingând cu 8-0 ultima clasată, Mama Mia Becicherecu Mic. 

Scorul este noul record al seriei în acest campionat, depăşind acel 8-1 administrat de CSM Şcolar Reşiţa formaţiei din judeţul Timiş, în etapa a II-a.
Vedeta echipei, Florin Costea, a marcat și în partida de sâmbăta trecută. Se pare că jucătorul este motivat financiar pentru fiecare gol marcat.
ACS Şirineasa şi-a păstrat astfel avansul din fruntea clasamentului. Cu cele opt goluri marcate a devenit şi cea mai ofensivă echipă a seriei, pe lângă faptul că are şi cea mai bună apărare. Lui Florin Costea şi echipei ACS Şirineasa le merge bine în acest sezon de liga a treia. Atacantul de 32 de ani a înscris al treilea gol în patru meciuri jucate la echipa care îşi dispută partidele de pe teren propriu la Petroşani.
ACS Şirineasa e lider detaşat în clasamentul seriei a 4-a, cu 31 de puncte acumulate în 11 meciuri jucate în cele 12 etape desfăşurate până acum, cu cinci puncte în faţa ocupantei locului 2, CS U Craiova II, şi la mare distanţă de Cetate Deva, Reşiţa sau Național Sebiş, echipe care se anunţau principalele favorite la promovare în această ediţie.
Integralist în meciul cu Becicherecu Mic, Florin Costea a înscris ultimul gol al partidei, cel de 8-0. Fostul jucător al Craiovei, FCSB sau CFR Cluj a mai înscris până acum câte o dată în partidele cu CS U Craiova 2 (2-0), respectiv ACS Ghiroda (4-1), bifând astfel trei goluri în patru meciuri jucate pentru ACS Şirineasa.
„Am venit aici după o pauză mare, de un an de zile, în care nu am mai jucat. Vreau să mă pun pe picioare, iar pentru asta muncesc din greu. Pe lângă antrenamentele cu echipa, mă pregătesc şi individual cu antrenorul Dan Vasilică. Fac cu el antrenamente specifice care să mă ajute să reintru în parametri normali. Mă mai văd jucând vreo patru ani, şi, de ce nu, chiar alături de fratele meu, Mihai, care în prezent evoluează în Dubai”, spunea Florin Costea. Echipa din Petroşani are 31 de puncte dintr-un total de 33 câte ar fi putut avea dacă nu remiza cu Şoimii Lipova.
Și trupa din reşedinţa judeţului, Cetate Deva, a obţinut a doua victorie consecutivă cu 5-0, învingând pe teren propriu gruparea care reprezintă Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. Pentru deveni a fost un util meci de antrenament, având în vedere că la finalul campionatului punctele obţinute din această victorie i se vor şterge.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii