Cosmin Răzvan Mareș, invitat să părăsească fotoliul de viceprimar

Cosmin Răzvan Mareș, invitat să părăsească fotoliul de viceprimar

DISTRIBUIȚI

În data de 17 ianuarie 2018, ora 16.00, a fost programată la Deva ședința ordinară cu o ordine de zi care conține o serie de schimbări, iar la punctul 3 este vizată și schimbarea viceprimarului Cosmin Răzvan Mareș .

Acesta a fost ales în funcție în data de 24 iunie 2016, a condus o serie de direcții, printre care și cea  a Serviciului public de întreținere și gospodărire municipală. În urma controlului efectuat la acest serviciu s-a întocmit aici un raport nefavorabil  privind activitatea serviciului. Schimbarea din funcție se poate face doar cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcție .

În aceeași ședință se cere validarea mandatului de consilier în cadrul Consiliului local al municipiului Deva al doamnei Lucaciu Virginia. Implicit se modifică organizarea comisiilor de specialitate. Se va cere votul și pentru organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de Director al « Serviciului public de întreţinere şi gospodărire municipală Deva». Este supusă atenției consilierilor Evaluarea performanţelor profesionale individuale ale Secretarului municipiului Deva.

Primarul inițiază și Modificarea statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Primarului municipiului Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii