Cosmin-Alexandru Munteanu, copil dispărut, a fost găsit!

Cosmin-Alexandru Munteanu, copil dispărut, a fost găsit!

DISTRIBUIȚI

Up- date

În noaptea de 15/16.03.2018, în jurul orei 00:30, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Șoimuș, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Veţel,  judeţul Hunedoara, l-au depistat pe minorul MUNTEANU COSMIN-ALEXANDRU de 14 ani, din satul Reea, comuna Totești, care în noaptea de 14/15.03.2018, a plecat voluntar de la domiciliu în împrejurări alarmante.

Minorul nu a fost victima unei infracţiuni şi a fost introdus în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență – Deva.

Joi, 15 martie, dimineața,  în jurul orei 08:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Hateg, au fost sesizați verbal de către Bernat Daniel, din comuna Totești, sat Reea , despre faptul că, în dimineața  zilei de 15.03.2018, în jurul orei 07:00, a constatat că minorul, Cosmin-Alexandru Munteanu în vârstă de 15 ani pe care îl are în plasament a plecat voluntar, de la domiciliu în noaptea de 14/15.03.2018 cu o bicicletă luată din curtea locuinței.

În urma cercetării efectuate de către poliţişti, în dormitorul acestuia, într-o noptieră a fost găsit un bilet prin care minorul  își cere scuze  familiei la care se afla în plasament menționând că, intenționează să-și pună capăt zilelor.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, păr negru, creţ tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, nas mijlociu, gura mijlocie, ten măsliniu cu urme de acnee pe față, îmbrăcat cu fâș negru, pantaloni blue jeans de culoare albastru strânși pe corp, în picioare purta ghete de culoare neagră, acesta neavând asupra sa telefon mobil, bani sau alte bunuri.

Cercetările continuă de către poliţişti în vederea identificării persoanei în cauză.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii