Continuă acțiunile de ecologizare și de curățenie a Petroșaniului… / Conform graficului...

Continuă acțiunile de ecologizare și de curățenie a Petroșaniului… / Conform graficului de lucrări stabilit de primar și ADPP, joi a venit rândul albiei Pârâului Sălătruc și al Cimitirului Central

DISTRIBUIȚI

Pentru a doua oară în această primăvară, oamenii Primăriei municipiului Petroșani ,din cadrul DADPP, intervin pe Pârâul Sălătruc pentru a ecologiza albia acestuia,  năpădită de gunoaiele aruncate de netrebnicii care nu țin cont de nimeni și de nimic. 

Toată dimineața de joi, 28 mai, precum și dimineața de vineri, 29 mai, au fost și vor fi dedicate acestor acțiuni, astfel că apoi, de săptămâna viitoare, se va continua pe Pârâul Sălătruc și apoi, pentru a doua oară, probabil și pe Pârâul Staicului, unde de asemenea o mână de oameni de la blocurile din zonă dar și de la case aruncă deșeuri menajere pe unde apucă, crezând că acest pârâu este coșul de gunoi al lor și familiilor lor. Să sperăm că până la urmă, în afară de cei patru mușterii prinși până acum de Poliția Locală și cei de la Mediu, și sancționați ca atare, după cum ZVJ a și scris la vremea respectivă, vor fi prinși și sancționați și ceilalți „clienți” nesimțiți de-a dreptul. care de ani de zile fac treaba asta, nu de azi, de ieri.
Și, dacă tot am scris de curățenia de pe Sălătruc, trebuie să menționăm că, tot joi, în câteva reprize, datorate ploii reci și excesive, s-a început cosirea ierbii din Cimitirul Central. Operațiunea va dura în continuare vineri și toată săptămâna viitoare, urmând ca undeva în vară, spre final, procedura să se repete, după cum se întâmplă în fiecare an.
Reamintim că toate aceste operațiuni sunt monitorizate de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Care, în ultimii ani, a fost foarte atent cum arată amenajat și curățat Petroșaniul, verificând pe teren, personal, ori de câte ori a fost posibil, cum stă treaba.
Vă prezentăm alăturat și câteva imagini de la acțiunile de ieri relatate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii