Consulul Republicii Federale Germania așteptat în data de 29 septembrie, la Deva

Consulul Republicii Federale Germania așteptat în data de 29 septembrie, la Deva

DISTRIBUIȚI

În cadrul mesei rotunde pe tema „Învățământul profesional dual, premisa atragerii de investitori în municipiul Deva”, organizată de Primăria Deva, vineri, 29 septembrie, este așteptată participarea extraordinară a Excelenței Sale dl. Hans Erich Tischler – Consulul Republicii Federale Germania. Scopul evenimentului. este acela de a prezenta invitaților potențialul economic și investițional al municipiului Deva, precum și facilitarea de contacte pentru afaceri între grupurile de investitori germani.

Alături de consul vor mai fi prezenți av. dr. Franz Brosch – fost deputat al Uniunii Creștin Sociale în Parlamentul landului Bavaria din Munchen, ing. Werner Braun – președintele Clubului Deutschen Wirtschaftsklubs Kronstadt din Brașov, dl. Jürgen Schmidt – președintele Clubul Deutschen Wirtschaftsclubs Siebenbürgen din Sibiu, dr. Nawaf Salameh – președintele Alexandrion Grup România,  ing. Andreas Hart – președintele Lucas Nuelle, precum alte personalități de notorietate cu expertiză în domeniul relațiilor  și afacerilor internaționale.

Ovidiu Moș – Primarul Devei, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale, ai mediului de afaceri local, național și internațional, instituții și reprezentanți ai unor ambasade din România, va identifica soluții practice și oportunități viabile în scopul creării de noi locuri de muncă, atragerii de noi investitori străini și diversificării mediului de afaceri.

Se va pune accent în timpul dezbaterilor și pe identificarea de elemente care să îmbunătățească gradul de corelare a ofertei educaționale locale actuale la cerințele de calificări profesionale ale mediului de afaceri din municipiul Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii