Construcția grădiniței cu 4 clase de la Uricani a fost atribuită. În...

Construcția grădiniței cu 4 clase de la Uricani a fost atribuită. În 14 luni va fi dată în folosință

DISTRIBUIȚI

De acum în 14 luni, la Uricani ar trebui să fie dată în folosință noua grădiniță cu 4 clase de pe strada Grădiniței.

Lucrările vor fi executate de Criss-Miron Company SRL, o firmă din Uricani, care se va ocupa de acest proiect a cărei construcție este evaluată la  1.540.175 lei.

În data de 14.11.2017 a fost semnat contractul de finanțare nr. 98/81/2017, având ca obiect alocarea unei finanțări din bugetul MDRAP, prin programul PNDL, pentru realizarea obiectivului de investiții menționat. Investiția însă începe practic în această vară.

Grădinița cu 4 clase va ocupa suprafaţa de 2000 mp, și se va construi în spatele blocului 13, pe partea dreapta a râului Jiul de Vest.

Grădiniţa va deţine patru săli de clasă, fiecare cu grup sanitar propriu pentru copii. Sălile sunt dispuse în jurul unui spaţiu comun pentru activităţi de interior. Suplimentar este asigurată o terasă interioară acoperită, cu deschidere către latura NE a parcelei. Sunt asigurate două accese carosabile de urgenţă pe laturile NV şi SE, alături de un al treilea acces pentru preluarea deşeurilor menajere de pe platforma betonată.

Accesele pietonale sunt asigurate atât din Strada Grădiniţei cât şi de pe latura NV a parcelei. Intrarea se continuă la interior cu un hol din care se disting 3 zone particulare: cea a educatorilor (vestiar, grup saniar vestiar, cancelarie, oficiu), cea a cabinetului medical cu grup sanitar şi izolator, respectiv cea a vestiarului pentru copii. Mai departe, holul se deschide în spaţiul comun din care sunt vizibile accesele la sălile de grupă.

Suplimentar, acestor funcţiuni se adaugă şi o sală de opţional, proxim cabinetului medical dar şi zonei comune. Spaţiul tehnic al centralei termice este amplasat în colţul NV al construcţiei şi este accesibil din exterior.

Toate aceste săli vor fi amenajate la parter. Fiecare sală de clasă va avea 62 mp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii