Consiliului local al municipiului Deva convocat de îndată

Consiliului local al municipiului Deva convocat de îndată

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 27 iunie, la ora 11.00, ConsiliulLocal Deva se întrunește în ședință de îndată, cu 11 puncte pe ordinea de zi. Motivul principal este aprobarea modificării unei documentații tehnico-economice pentru investiţia <Reabilitarea, modernizarea clădirilor şi echiparea infrastructurii educaţionale a Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” – şcoala generaiă.

Se cere consilierilor locali și aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect la nivelul cererii de finanţare: „Măsuri pentru prevenirea corupţiei în administraţia publică locală a municipiului Deva din Judeţul Hunedoara”, dar și votul pentru atribuirea licenţei de traseu cu numărul RS-12 în vederea efectuării transportului public local de persoane prin curse regulate speciale.

S.C. UPC România S.R.L., va primi pentru dreptul de a instala reţeaua de acces – distribuţie internă – aferentă serviciilor de comunicaţii electronice la blocurile de locuinţe sociale P+3E cu 72 unităţi locative, situate în Deva, str. Nicolae Grigorescu nr. 10A, bloc 1 şi str. Nicolae Grigorescu nr.lOB, bloc 2.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii