Consiliul Județean Hunedoara va continua investițiile la Spitalul Județean de Urgență...

Consiliul Județean Hunedoara va continua investițiile la Spitalul Județean de Urgență Deva

DISTRIBUIȚI

Conducerea Consiliului Județean Hunedoara a avut miercuri, 11 aprilie, o primă întâlnire, dintr-o serie mai amplă, cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Deva, cu cei ai Direcției de Sănătate Publică Hunedoara și cu conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Hunedoara în care s-a discutat despre posibilitățile concrete de finanțare a unității medicale, pentru ca activitatea să nu aibă de suferit. Spitalul are probleme de finanțare, în special din cauza managementului deficitar, numit politic, care dezavantajat sistemul.

La întâlnirea de miercuri  au fost abordate aspecte legate de noul contract ce va fi încheiat cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara, s-au făcut propuneri pentru continuarea investițiilor la spital din fondurile proprii ale Consiliului Județean Hunedoara, s-a realizat o analiză a resurselor umane, a indicatorilor de performanță, o analiză a numărului de paturi pentru bolnavii cronici și obținerea de fonduri suplimentare pentru SJU Deva.

În perioada următoare, se are în vedere, printre altele, realizarea unui compartiment pentru îngrijiri paliative. Totodată, se vor continua lucrările de reparații la Secția Pediatrie și va începe o nouă etapă de lucrări care vizează modernizarea spitalului, inclusiv ridicarea unui etaj nou care să găzduiască pe viitor Pediatria.

În cursul săptămânii viitoare, va avea loc o nouă întâlnire, în același format, legată de implementarea propunerilor discutate la prima întâlnire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii