Consiliul Județean Hunedoara prioritizează proiectele de investiții la Sarmizegetusa Ulpia Traiana

Consiliul Județean Hunedoara prioritizează proiectele de investiții la Sarmizegetusa Ulpia Traiana

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Hunedoara s-a întrunit în şedinţă extraordinară, astăzi, 12 noiembrie, pentru a aproba o serie de proiecte ce vizează restauraea și conservarea obiectivelor de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana. O veste bună, pentru că acest obiectiv turistic de importanță zero pentru județ a fost lăsat prea mult pe tușă.

S-a aprobat proiectul ’’Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa şi a cheltuielilor legate de proiectul ce va fi finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. De asemenea, a fost votat și proiectul ’’Modernizare DJ 705 A Orăştie-Costeşti-Sarmizegetusa Regia km.2+200-km. 19+465’ şi a cheltuielilor legate de proiect din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. S-au aprobat și  indicatorii tehnico- economici şi a documentaţiile tehnico-economice pentru cele două obiective de investiţii, așadar s-a făcut un pas spre viitoare investiții.

De asemenea, unul dintre puctele votate în ședința de îndată este  aprobarea Planului operativ de acţiune pe timpul iernii 2018-2019 pentru drumurile judeţene.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii