Consilierul PNL Pășcuţ Ștefan s-a opus unui proiect, care aduce Spitalului Municipal...

Consilierul PNL Pășcuţ Ștefan s-a opus unui proiect, care aduce Spitalului Municipal Lupeni 37 miliarde de lei vechi

DISTRIBUIȚI

Mânaţi în luptă probabil de directivele de la organizația de partid, de a se opune tuturor proiectelor PSD-iste, deși acestea se adresează comunității, consilierii PNL s-au opus, rând pe rând, la toate proiectele bune care aduc dezvoltarea și modernizarea Lupeniului.

Consilierii liberali s-au opus proiectului de iluminat festiv de iarnă, proiectului pentru înființarea Clubului Sportiv Municipal, proiectului pentru construirea blocurilor ANL pentru tineri și altor proiecte bune pentru comunitate. Astfel, consilierul local PNL Ștefan Pășcuț a devenit consilierul „nu” la toate proiectele. Ultima ispravă a consilierului PNL Gică-contra a fost aceea de a se opune marți în ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Lupeni unui proiect care aduce 37 miliarde de lei vechi Spitalului Municipal Lupeni din fonduri europene.
Pe bună dreptate, primarul Lucian Resmeriță a amendat acest comportament: „Consilierul PNL Ștefan Pășcuț s-a opus pentru a doua oară proiectului care aduce Spitalului Municipal Lupeni 37 miliarde de lei vechi. Probabil, domnul consilier a uitat pentru ce l-a trimis comunitatea în consiliul local și ține cont doar de directivele PNL-ului de a se opune tuturor proiectelor mele. Domnul Pășcuț ignoră faptul că acestea sunt pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea cetățenilor. Eu, însă, voi continua să inițiez și să propun spre aprobare tot mai multe proiecte care au ca scop dezvoltarea, modernizarea municipiului nostru și bunăstarea cetățenilor”.

Sonia LIBERESCU

1 COMENTARIU

  1. Daca banii sunt ca si pentru Palatul Cultural, cine va suporta suma de 822.000 euro ? Spitalul sau primăria nu cred ? Asta după finalizarea finanțării de 822.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii