Consilierii Postolache și Bican propun premierea elevilor care au finalizat evaluarea națională...

Consilierii Postolache și Bican propun premierea elevilor care au finalizat evaluarea națională cu nota 10

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali Costel Postolache și Florian Bican propun colegilor din Consiliul Local Petroșani premierea elevilor care au luat media 10 la evaluarea națională, sesiunea iunie 2017. Lista nu este una lungă, deci pentru bugetul local nu ar fi un efort major. Pe lista elevilor cu 10 pe linie sunt Adriana Nițescu şi Iulia Galdean de la Școala Gimnazială „I.G. Duca” și Rareș Roșulescu de la Școala Gimnazială „Avram Stanca”.

Propunerea de proiect are susținerea Direcției Economice, și cu siguranță susținerea opiniei publice. La Petroșani se acordă burse de merit pentru o serie de elevi care au rezultate și performanțe bune în activitatea școlară și extrașcolară, iar 10 desăvârșit la testările naționale, care denotă o pregătire eficientă și continuă, responsabilitate și sacrificii din parte unor copii pe a căror seriozitate societatea mizează, este firesc să fie premiat. Pentru oricare dintre cetățenii unei comunități, indiferent de vârstă, o recunoaștere și o recompensare a eforturilor este importantă, dar pentru copii în special recompensa se transformă în cel mai bun combustibil în drumul spre o nouă performanță.

Dacă în data de 24 august această premiere va fi votată în ședința ordinară de către consilierii locali, ea ar trebui să devină tradiție, și consilierii să voteze un HCL prin care toți elevii de 10 de la evaluarea națională sau de la bacalaureat să primească acest premiu în bani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii