Consilierii locali hunedoreni validează asocierea cu CJ Hunedoara pentru evenimentul ”Comemorare Michael...

Consilierii locali hunedoreni validează asocierea cu CJ Hunedoara pentru evenimentul ”Comemorare Michael Klein – 25 de ani”

DISTRIBUIȚI

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 13.00, consilierii locali de la Hunedoara se întâlnesc în ședință extraordinară pentru a vota două proiecte de hotărâre. Unul vizează asocierea cu Consiliul Județean  Hunedoara în vederea derulării acţiunii ”Comemorare Michael Klein – 25 de ani”, al doilea se referă la organizarea unei tabere de schi la Straja.

Asocierea dintre instituția locală și cea județeană se încheie pentru realizarea evenimentului comemorativ Michael Klein.  Judeţul Hunedoara prin Consiliul Județean Hunedoara are obligaţia de a contribui la realizarea proiectului cu suma de 20.000 lei, ca aport la bugetul total de 315.857,42 de lei alocat acestui eveniment. Municipiul Hunedoara prin Consiliul Local al Municipiului Hunedoara are obligaţia de a asigura co-finanţarea până la acoperirea sumei totale de 315.857,42 de lei alocate pentru organizarea evenimentului ”Comemorare Michael Klein – 25 de ani”.

Decontarea cheltuielilor eligibile se va face pe bază de facturi emise de către beneficiari iar plata serviciilor se va face pe bază de ordine de plată însoţite de documente justificative (factură), inclusiv o listă cu persoanele care au participat la eveniment și au beneficiat de masă și cazare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii