Consilieri locali vulcăneni puși pe liber

Consilieri locali vulcăneni puși pe liber

DISTRIBUIȚI

Dacă  aparatul de specialitate al primarului – sună frumos,  deși e cam costisitor – devine mai bombat, odată cu noile angajări preconizate, reducerea de personal se fac în altă parte. Nu unde mulți dintre vulcăneni sunt de părere că ar trebui făcută.

Deși e oarecum
impropriu să spun de personal, reducerea vizează numărul consilierilor locali desemnați să facă parte din consiliile de administrație ale așezămintelor de învățământ ale municipiului. Articolul 1 al hotărârii aprobate la sfârșitul lunii septembrie spune că „… din cei 3 reprezentanți desemnați  de Consiliul Local Vulcan în Consiliul de administrație la Colegiul Tehnic <> Vulcan, vor rămâne numai 2 reprezentanți, respectiv domnul consilier Andraș Emil-Sergiu și domnul consilier Petculescu Petre Dan”.

Următorul articol
din hotărârea nr.98 ne spune cum se prezintă situația la Șoala Gimnazială nr.4 și la Școala Gimnazială nr.6. La prima dintre ele, consilierii locali prezenți în consiliul de administrație sunt domnul Pompiliu Barbu și doamna Dorina Băncilă. La școala 6 îi avem ca reprezentanți pe doamna consilier Izsak Cristina și pe domnul consilier Feszner  Ștefan Florin. Nu cred că va exista vreo contestație împotriva acestei hotărâri de consiliu local din partea cuiva. Și mă gândesc aici la consilierii locali care au fost puși pe liber. Asta, fiindcă nu-i deloc ușor, ci, dimpotrivă, reprezentarea asta înseamnă o muncă-n plus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii