Concursul pentru posturile vacante SUP, mai ceva ca o admitere la facultate...

Concursul pentru posturile vacante SUP, mai ceva ca o admitere la facultate în vremurile bune

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 7 septembrie, are loc la Universitatea din Petroșani concursul pentru ocuparea ultimelor posturi scoase la concurs de Spitalul de Urgență Petroșani. Numărul persoanelor înscrise la concurs este atât de mare încât a fost nevoie ca probele scrise să aibă loc în două amfiteatre ale Universității. Concurența este mare, pentru postul de registrator fiind înscrise 19 persoane pe un loc.

Au fost scoase în august la concurs un post de kinetoterapeut și s-au depus 3 dosare, 8 posturi de asistent medical debutant și au fost admise pentru proba scrisă 34 de persoane, 2 posturi de registrator medical și au fost admise 38 de dosare, 3 posturi de infirmier debutant pentru care s-au înscris 11 persoane, și 6 posturi de îngrijitor curățenie și s-au înscris 34 de dosare de concurs.

Proba scrisă a concursului ar fi trebuit să aibă loc în data de 4 septembrie dar a fost decalată pentru data de 7 septembrie, proba interviu urmând să aibă loc în data de 11 septembrie.

Posturile la stat sunt din ce în ce mai vânate pentru că sunt foarte bine plătite, mult mai bine plătite decât își poate permite să plătească o societate privată.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii