Comandament de urgență la Lupeni / S-a prăbușit plafonul unei locuinţe 

Comandament de urgență la Lupeni / S-a prăbușit plafonul unei locuinţe 

DISTRIBUIȚI

În cursul dimineții de astăzi plafonul locuinței aflate la etajul 1 al blocului D1 situat pe str. Tineretului din Lupeni a cedat. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Din păcate, cel puțin două familii au rămas fără locuință. Primarul Lucian Resmeriță a convocat la ora 15.00 Comandamentul Situațiilor de Urgență, pentru a găsi o soluție rapidă în acest caz. S-a decis achiziția sau închirierea unor module de locuit. Până la sosirea acestora, toți locatarii blocului vor fi mutați în sediul fostei maternități.
La fața locului au intervenit autoritățile locale, care au ajutat oamenii să își strângă lucrurile pentru a fi evacuați.
Nu este singurul imobil care a suferit asemenea distrugeri. Locuințele de acest fel fac parte dintre primele construite în Valea Jiului, în coloniile minerești, sunt foarte vechi și nu au fost reabilitate niciodată.
La Aninoasa acum câțiva ani s-a întâmplat același necaz. Acolo însă locuința a fost reparată, dar structural aceste blocuri nu sunt sigure. Ele ar trebui evacuate, demolate, și reconstruite locuințe sociale noi în locul lor

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii