Cod galben de vânt pentru județul Hunedoara

Cod galben de vânt pentru județul Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie avertizează din nou, emițând alte două coduri de vânt puternic și viscol, valabile pentru partea de nord- vest a țării. În acest context, CNAIR cere șoferilor precauție.

Codul portocaliu valabil pentru perioada 10 februarie, ora 18:00 – 11 februarie, ora 20:00 vizează intensificări susținute ale vântului, viscol și vizibilitate redusă în  zona înaltă de munte a județelor Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava, Neamț, Cluj și Bihor.

Codul galben valabil pentru perioada 10 februarie, ora 14:00 – 11 februarie, ora 20:00 vizează intensificări ale vântului la munte, în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș și ninsori viscolite în zona montană înaltă.

”Atragem atenția conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă,în special în zonele montane afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, recomandă CNAIR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii