CNAIR face demersuri să regleze problema de pe Lotul 3 al...

CNAIR face demersuri să regleze problema de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj- Deva pentru a putea deschide circulația

DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  vrea să repoziționeze sau să înlocuiască aparatele de reazem de la Podul peste Autostrada Lugoj- Deva, Lot 3, km 69+105, peste râul Mureș, pentru a face posibilă deschiderea Lotului 3 din autostradă. În acest sens a scos la licitație lucrările de reabilitare a deficiențelor.

CNAIR S.A. a constatat la expertizarea tehnică a calităţii lucrărilor executate precum şi a lucrărilor rămase de executat la Lotul 3 deficiențe. În Raportul preliminar al Expertizei tehnice întocmit de către EPTANA s-a constatat la Podul pe autostrada peste râul Mureş ca aparatele de reazem de pe culeea 1 (km 69+260), respectiv culeea 2 de pe Calea 1, și aparatele nr. 1 și nr.4 de pe calea 2 sunt ieşite în afara marginii plăcii metalice, către râul Mureş.

În vederea remedierii acestor neconformități se impune repoziționarea aparatelor de reazem conform Proiect Tehnic de Execuţie. În cazul în care se constată distrugerea aparatelor de reazem din neopren, acestea vor fi înlocuite de către Prestator prin punerea la dispoziţie de către Beneficiar a aparatelor de reazem.

Lucrările trebuie să respecte documentaţia pusă la dispoziţie Proiect Tehnic de Execuţie, respectând în integraliate prevederile legale (norme, normative, standarde, etc) române și europene.

La finalizarea lucrărilor, constructorul va solicita CNAIR SA să recepţioneze lucrările executate, în urma căreia va fi întocmit și semnat un Proces Verbal de Recepţie. Durata de realizare a lucrării este de 7 de zile de la data ordinului de începere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii