CJ Hunedoara. Drumul spre Sanatoriul din Brad va fi reparat

CJ Hunedoara. Drumul spre Sanatoriul din Brad va fi reparat

DISTRIBUIȚI

Luni, în urma unei vizite în teren, conducerea Consiliului Județean Hunedoara și reprezentanții Primăriei Municipiului Brad au stabilit ca, împreună, să demareze toate procedurile necesare pentru reparația imediată a drumului spre Sanatoriul de Pneumoftiziologie.

Prezenți în teren, președintele CJ Hunedoara, domnul Mircea Flaviu Bobora și administratorul public al județului, domnul Costel Avram, împreună cu primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, au evaluat starea în care se prezintă drumul pe ultimii 2,5 km. Este vorba despre sectorul din imediata apropiere a Sanatoriului, care se află într-o stare avansată de degradare după anotimpul rece.

 

 

 

Pentru ca lucrările să fie demarate în cel mai scurt timp, cele două instituții vor face demersurile necesare pentru preluarea în administrarea CJ Hunedoara a sectorului de drum vizat.

„Sigur că ne dorim să intervenim cât mai repede, pentru că, până la urmă, sanatoriul din Brad se află în subordinea CJ Hunedoara și trebuie să asigurăm un acces cât mai facil pacienților și personalului medical. După ce vom parcurge etapele legale, vom interveni cu plombe, iar unde este cazul cu covor asfaltic”, a declarat domnul Costel Avram.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii