Cetate şi-a supărat antrenorul

Cetate şi-a supărat antrenorul

DISTRIBUIȚI

Echipa din Liga a III-a, CNS Cetate Deva, a trebuit să se recunoască învinsă în meciul de vineri de pe teren propriu cu CS Municipal Lugoj.

Oaspeţii s-au impus cu 2–1, după un joc pe care l-au controlat în cea mai mare parte a timpului. Autorul ambelor goluri a fost ex-deveanul Gelu Velici, care a făcut o partidă foarte bună. La fel și un alt ex-hunedorean, Bogdan Bozian, care a orchestrat cu mare eficienţă atacurile lugojenilor.

„Aşa cum am spus înainte de meci, am întâlnit o echipă bună, Lugojul este una din fruntaşele seriei. Am început meciul bine, am reuşit să deschidem scorul, însă apoi inexplicabil am făcut pasul înapoi şi nu înţeleg de ce, pentru că nu am cerut asta! Am luat golurile pe două greşeli personale în apărare. La unul a trecut Bozian printr-un apărător; nu e admisibil să te scoţi singur din joc aşa. La celălalt a fost o minge înaltă de zece metri în careu, nu sărim şi îi lăsăm pe ei să dea cu capul. Băieţii au luptat, dar probabil că şi-au spus cuvântul şi posibilităţile limitate ale unora dintre ei. Încercăm să strângem rândurile. Mai avem două meciuri, din care vrem să aducem şase puncte, deşi locul 6 este acum o Fata Morgana”, a declarat după meci Sorin Cornea, antrenorul principal al lui CNS Cetate Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii