Cetate Deva a remizat cu Alba

Cetate Deva a remizat cu Alba

DISTRIBUIȚI

CNS Cetate Deva revenit, vineri după-masă, în fața propriilor suporteri, după ce, în ultimele două runde, rezultatele sale au fost dezamăgitoare.

CNS Cetate Deva a întâlnit, acasă, pe Unirea Alba Iulia, o echipă ce pare a emite pretenții la promovare. Partida s-a încheiat cu un scor alb: 0-0. „Rezultatul este echitabil. S-au întâlnit două echipe apropiate ca valoare, a fost un joc echilibrat. M-a bucurat atitudinea mult schimbată în bine a echipei, angajamentul pe care l-au arătat băieţii. Am avut ocazii şi noi şi ei, noi am fost primii în situaţie clară de a marca, puteau şi ei să o facă pe final. Din păcate, încă suferim la finalizare, lucrăm în continuare la asta. Voinea a intrat bine, a avut două-trei ocazii, din păcate s-a accidentat. Am încercat să jucăm în faţă cu Fetiţa şi Robert Cristian, avansaţi pe rând în postura de vârf. Am alternat şi pe benzi cu Braga şi Mirică, ca să poată intra fiecare pe interior cu piciorul de şut. Nu ne-a ieşit. Alba nu ne-a surprins cu nimic, i-am studiat în meciul amical jucat la ei, le ştiam punctele forte, am putut să îi blocăm. În continuare urmează meciuri grele, sperăm ca în etapa viitoare să câştigăm la Dumbrăviţa”, a spus Ioan Petcu, antrenorul devenilor.

„Nu sunt mulţumit de rezultat. Puteam să câştigăm uşor, am întâlnit o echipă a Devei în criză, fără curaj. Au aşteptat să jucăm noi şi ne-au contrat doar pe greşelile fundaşilor şi mijlocaşilor noştri. La numărul de ocazii am fost peste ei, meritam să câştigăm. Am suferit pe lipsa de prospeţime, am avut meci greu în Cupă la mijlocul săptămânii, am jucat 120 de minute cu Galda. Ca joc, astăzi am exprimat tot ce puteam, am construit, am avut posesia, am atacat, dar nu am vrut să riscăm. Până la urmă e un punct mulţumitor, la Deva nu multe echipe vor lua puncte”, a declarat Adrian Bicheşi, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii