Cea mai cunoscută școală de fotbal din Valea Jiului: ACS PRO Fotbal Petroșani...

Cea mai cunoscută școală de fotbal din Valea Jiului: ACS PRO Fotbal Petroșani – 11 ani de activitate

DISTRIBUIȚI

Borbei în Liga a II-a, Bolboacă plecat la Arad, Cuibari la West Ham United sunt doar câteva dintre numele pe care această școală le-a dat în ultimii ani fotbalului mare.

ACS Pro Fotbal Petroșani (antrenori: Cornel Irina, Marin Tudorache, Ioan Radu și Traian Câmpean) împlinește anul acesta 11 ani de activitate.
35 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, sunt urmăriți îndeaproape de tehnicienii de aici.
Antrenorii Irina, Tudorache și Radu sunt cunoscuți ca foste simboluri ale echipei de fotbal Jiul Petroșani. „Mă bucură faptul că acești copii vin la fotbal și fac mișcare, având în vedere situația care este acum în Valea Jiului. Copiii se bucură foarte mult de sprijinul părinților care sunt receptivi la nevoile lor”, povestește Cornel Irina.
Mai mult decât atât, activitatea acestor copii nu a rămas fără rezultate. Flavius Bolboacă, un copil de 14 ani, a plecat la un centru fotbalistic cu tradiție de la Arad. În situația lui mai sunt și alții și este suficient să amintim că am dat copii și la academii din străinătate. „Mai avem copii la Atletic Arad, UTA Arad, Ardealul Cluj. Repet faptul că eu mă bucur că acești copiii vin și fac mișcare și nu sunt dependenți de calculatoare, tablete sau telefoane. Este în folosul sănătății lor”, a punctat Irina.
Marin Tudorache, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antrenori din județ, este mândru de realizările acestei școli: „Este cea mai veche școală de fotbal din Vale Jiului. Ne mândrim cu faptul că am reușit să scoatem câteva nume de fotbaliști, de care, cu siguranță, veți mai auzi. Aș vrea să-l menționez aici pe portarul de 16 ani Alex Borbei, care în prezent este la echipa din Liga a II-a ACS Poli Timișoara, Adrian Pădure care este la Centrul de Pregătire din Timișoara, Bogdan Cuibari plecat la Ceahlăul Piatra Neamț, dar a trecut și pe la o cunoscută echipă din Anglia, West Ham United. Cu siguranță, pe urmele acestor jucători vor mai călca și alții, pentru că Valea Jiului este un izvor nesecat de talente”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii