Cazacu Alexandra- Patricia- Otilia a plecat de-acasă. Dacă aveți informații, sunați la112!

Cazacu Alexandra- Patricia- Otilia a plecat de-acasă. Dacă aveți informații, sunați la112!

DISTRIBUIȚI

Polițiștii caută o minoră,  de 15 ani, din Petroşani, care a fugit de acasă la sfârşitul săptămânii trecute și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Dispariția fetei a fost anunțată de rude în data de 9 iunie, la o zi după ce a plecat de-acasă. Cazacu Alexandra-Patricia-Otilia (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, în data de 8 iunie, în jurul orei 19:00, și nu a mai revenit.

Minora, care locuiește de circa 7 luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecată în mod voluntar de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 – 1,65 m, constituție slabă, ochi albaștri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe brațe, picioare și în zona gâtului.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru și încălțăminte tip sport de culoare neagră și nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii