Castelul, ștrandul, primăria și Zoo vor avea un sistem de supraveghere cu...

Castelul, ștrandul, primăria și Zoo vor avea un sistem de supraveghere cu circuit închis

DISTRIBUIȚI

Primăria Hunedoara vrea să realizeze un sistem de supravegheze cu circuit închis pentru obiectivele importante ale municipiului: Castelul Huniazilor, Primăria Hunedoara, Grădina Zoo, și ştrandul plus Bazinul închis de înot.

Intenția de a supraveghea mai bine aceste obiective are ceva vechime, și a fost forțată și de furtul banilor din casieria Castelului Huniazilor după mini-vacanța de 1 Mai.

În luna iunie primăria a mai dat în lucru realizarea documentaţiilor în vederea atragerii finanţărilor către RO ET CO International SA, o firmă din Oradea, pentru extinderea sistemului de supraveghere video. Pentru serviciile de consultanţă firma orădeană a încasat 5.000 de lei. Documentația pentru extinderea sistemului de supraveghere video montat în Hunedoara prevedea instalarea unui număr de 10 camere video şi a Centrului dispecer ce-l deserveşte.

Ieri, 22 august, primăria a dat în lucru către Memory SRL o altă documentație tehnico-economică în vederea realizării unei rețele CCTV, anume întocmirea a patru documentații tehnico-economice diferite pentru sistemul de supraveghere video cu circuit închis ce include ștrandul Corvina și Bazinul de înot, Muzeul Castelul Corvinilor, sediul Primăriei Hunedoara și Grădina Zoo. Pentru fiecare obiectiv menţionat se va întocmi o documentație tehnico-economică diferită. Iar pentru cele 4 documentații se vor plăti 3.920 lei, fără TVA.

Documentațiile vor fi folosite în vederea atragerii de fonduri pentru finanțarea acestui proiect.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii