Când cresc indemnizațiile / Opoziţia din CL Petroșani se pupă cu puterea

Când cresc indemnizațiile / Opoziţia din CL Petroșani se pupă cu puterea

DISTRIBUIȚI

Dacă tot am vorbit de faptul că la Primăria municipiului Petroşani s-au pus în vigoare, ca în toate primăriile din ţară, reglementările Legii Salarizării Unice, toţi funcţionarii şi angajaţii beneficiind de măriri de salariu, unii mai mult, alţii mai puţin, după criteriile stabilite de lege, trebuie să vă spunem că acelaşi lucru s-a întâmplat şi pentru consilierii locali.

La ultima şedinţă au aprobat în unanimitate proiectul ce viza „stabilirea cuantumului indemnizaţiei pentru membrii Consiliului Local Municipal Petroşani”. În sală nimeni n-a luat cuvântul la dezbaterea proiectului şi nimeni n-a avut un amendament de făcut, astfel că în niciun minut proiectul a trecut la vot.
Conform proiectului, la articolul 1 se specifică „începând cu luna iulie 2017 cuantumul indemnizaţiei pentru membrii Consiliului Local al municipiului Petroşani care participă la şedinţele ordinare ale consiliului şi ale Comisiilor de specialitate va fi în cuantum de 10% din indemnizaţia lunară a Primarului municipiului Petroşani”. Tot din articolul 1 aflăm că numărul maxim de şedinţe pentru care se poate acorda indemnizaţia este o şedinţă ordinară şi două şedinţe de comisii de specialitate pe lună. Concret, după informaţiile noastre, indemnizaţiile au crescut de la 550 lei în mână la 950 lei, în condiţiile în care s-a mers la maximul prevăzut de lege, 10% din salariul primarului, dar cu condiţia prevăzută, o şedinţă ordinară şi două şedinţe ale comisiilor de specialitate pe lună.

Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii