Canalizare şi reţele noi de alimentare cu apă, la Orăştie

Canalizare şi reţele noi de alimentare cu apă, la Orăştie

DISTRIBUIȚI

Primăria Orăştie investeşte în reţelele de alimentare cu apă şi canalizare. Are deja scoase la licitaţie două proiecte de execuţie, unul pentru realizarea canalizării pe strada Nicolae Titulescu în zona blocurilor U.M. Orăştie şi altul de reabilitarea a reţelelor de alimentare cu apă în mai multe zone din oraş.

Pentru realizarea canalizării sunt propuse următoarele lucrări: se va realiza reţeaua şi racordurile de canalizare menajeră cu curgere gravitaţională, conductele de canalizare vor fi pozate îngropat în pat de nisip. Reţeaua de canalizare va fi echipată cu cămine de vizitare prefabricate din beton, cu capace carosabile. Va fi realizată reţeaua de canalizare pluvială cu curgere gravitaţională. Reţeaua de canalizare va fi echipată cu guri de scurgere prefabricate cu depozit şi cu cămine de vizitare prefabricate din beton, cu capace carosabile. Valoarea estimată a investiţiei este de 504.530 lei.

Reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă prevede înlocuirea conductelor de oţel uzate cu conducte din PEHD pe străzile Pricazului, N. Titulescu, Luncii, Unirii, Bretea Crişan – Viilor, bulevardul Armatei, Bretea Castăului – Horea, Digului , Bretea Libertăţii – Progresului (L. Rebreanu), Muzicanţilor, legătura Decebal – Viilor, Ioan Mihu, Popa Şapcă. Sistemul de alimentare cu apă trebuie să asigure necesarul de apă în fiecare gospodărie/locuinţă prin intermediul branşamentelor, iar reţeaua de distribuţie să fie dotată cu hidranţi de incendiu în zonele de interes public. Valoare estimată a lucrărilor este de 2.448.363 lei.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii