Campionatului National de judo

Campionatului National de judo

DISTRIBUIȚI

Federația Română de judo a organizat întrecerile finale ale Campionatului National de judo pentru sportivi sub 23 de ani, la care au fost prezenți peste 200 de sportive de la cluburile din țară.

A fost și un util test de verificare pentru alcătuirea loturilor României în vederea participării la competițiile continentale și mondiale programate în perioada următoare.

Sportivele legitimate la SCM Deva, pregătite de Ramona Enache și Mugurel Ciușcă, au avut evoluții bune și au adus la palmaresul clubului devean câteva medalii importante.

Georgiana Miller s-a impus în finala de la categoria +78 kg, cucerind medalia de aur. Pe podium s-a aflat și Alina Jorovlea, medaliată cu bronz, după ce a câștigat întâlnirea pe care a avut-o cu colega ei de club Paula Paștiu, clasată pe locul al cincilea în final.

Tânăra Cristina Sârbuleț a concurat la categoria –78 kg unde a întâlnit două sportive, foste campioane naționale, iar la finalul întrecerilor s-a clasat pe locul secund cucerind medalia de argint la această categorie.

Ane Marie Brebinariu a încheiat competiția din cadrul categoriei –48 kg pe locul trei, cucerind medalia de bronz, iar la aceeași categoria Ana Melnik s-a situat pe locul șapte.

Cătălina Mihaela Topală a evoluat la categoria -63 kg unde a întâlnit adversare redutabile dar la final a cucerit medalia de bronz, clasându-se pe locul al treilea, categorie la care Bianca Crina Marton s-a situate pe locul cinci, fiind învinsă chiar de colega ei medaliată cu bronz.

Alte două sportive legitimate la SCM Deva, Paraschiva Petronela Sincari a terminat pe locul 5 la categoria -57 kg la fel ca și Reka Gondoș, cea care a evoluat la categoria –70 kg.

În întrecerile masculine, după un parcurs bun, deveanul David Cristian Ionuți, legitimat la LPS Cetate Deva unde este pregătit de prof. Dan Gîrbovan, a cucerit medalia de bronz la categoria –100 kg, fiind unul dintre sportivii cu șanse la a fi prezent la competițiile europene din acest an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii