Campanie antidrog încheiată cu succes la Deva

Campanie antidrog încheiată cu succes la Deva

DISTRIBUIȚI

Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!” derulată de Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara și Colegiul Tehnic ,,Transilvania” Deva  a  luat sfârșit.

Acțiunea  desfășurată pe perioada vacanței școlare de vară și încheiată oficial miercuri, 12 septembrie, a avut ca scop prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor.

Organizatorii campaniei au dorit să le ofere tinerilor o alternativă de petrecere a timpului liber. Pe terenul de sport aparținând Colegiului Tehnic ,,Transilvania” Deva, copiii au jucat fotbal, tenis cu piciorul și volei. Pe toată perioada acestor activități educaționale, Direcția Poliția Locală Deva a vegheat la siguranța lor. Polițiștii locali s-au asigurat și că tinerii nu consumă droguri, băuturi alcoolice și  nu fumează.

Primăria Municipiului Deva le-a asigurat copiilor apă pe tot parcursul activităților sportive. Elevii au primit materiale promoționale: tricouri, brățări cu inscripții specifice dar și pliante informative cu mesaje care explică efectele consumului de droguri asupra organismului uman.

În activitățile desfășurate în cadrul acestei campanii au fost implicați peste 200 de elevi.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii