C. J. Hunedoara a aprobat documentația pentru realizarea girotoriului de la intrarea...

C. J. Hunedoara a aprobat documentația pentru realizarea girotoriului de la intrarea în Petroșani. Urmează licitația pentru execuția lucrării

DISTRIBUIȚI

Consiliului Județean Hunedoara a aprobat în ședința de ieri, 19 iunie, documentația tehnico-economică (faza DALI) și indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea sensului giratoriu din Petroșani, la intersecția DN66 cu strada Dealului.  Următorul pas logic este demararea procedurilor de licitație pentru proiectarea și execuția lucrării.

„Această investiție este necesară pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru scăderea riscului de accidente rutiere. Odată aprobate documentația și indicatorii investiției, aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean Hunedoara se va ocupa licitația pentru proiectare și execuție. Dacă nu vor fi îngreunate procedurile, acest obiectiv ar putea fi finalizat chiar în acest an”, a declarat Costel Avram, Administrator Public al Județului Hunedoara.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 700 de mii de lei, iar fondurile vor fi asigurate din bugetul județului Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii