Brad. Au furat tot ce au putut dintr-un imobil nelocuit

Brad. Au furat tot ce au putut dintr-un imobil nelocuit

DISTRIBUIȚI

În data de 23 mai, Poliţia Brad a fost sesizată că privire la faptul că a fost comisă o infracţiune de furt, dintr-un imobil nelocuit din loclitate.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că timp de 3 zile, din data de 20 până în data de 23 mai,  din interiorului unui imobil al cărui proprietar este plecat în străinătate,  au fost sustrase mai multe bunuri, printre care două butelii de aragaz, obiecte vestimentare, un computer,  o imprimantă etc.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor au identificat două persoane din Brad, un tânăr în vârstă de 19 ani şi un minor în vârstă de 16 ani, cu privire la care au stabilit că sunt prezumtivii autori ai faptei reclamate. În acest caz, prejudiciul a fost recuperat integral.

Față de tânărul în vârstă de 19 ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii preventive, acesta fiind prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brad, care a dispus, în cursul zilei de ieri, luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii